Поділитись:

Ківерцівська друкарня виходить із кризового стану: які зміни відбулися

Вівторок, 25 травня 2021, 23:23
Ківерцівська друкарня виходить із кризового стану: які зміни відбулися

Ківерцівську друкарню, що на вулиці Парковій, виводять на новий рівень роботи.

Із 12 лютого її передали на баланс комунального підприємства "Райтеплобуд", – повідомляють на сайті Луцької районної ради. 

За три місяці вже є видимі результати у покращенні стану підприємства, яке роками не приносило прибутків до бюджету колишнього Ківерцівського району та потребувало ефективного менеджменту.

Як розповіла фінансовий директор КП "Райтеплобуд" Лариса Терещенко, у друкарні вже оновили та відремонтували наявне обладнання, відбувся повний ребрендинг друкарні, а також розробили бізнес-план для виведення її на новий сучасний рівень роботи.

"Крім того, створено додатково три нових робочих місця. Затверджено план розвитку підприємства на рік, в якому передбачено оновлення обладнання, розширення видів наданих поліграфічних послуг, збільшення  клієнтської бази", – зазначила Лариса Терещенко.

До слова, віднедавна у друкарні працевлаштовані троє студентів, із навчальними закладами яких Луцька районна рада підписала Меморандуми про співпрацю.

"Студенти – це свіжі погляди на поліграфію та дизайн, це енергія та ентузіазм, нові, сучасні підходи до роботи. Тим більше, що вони вже мають досвід виготовлення та дизайну сувенірної та друкованої продукції", – наголосила Лариса Терещенко.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів