Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 25 травня

Вівторок, 25 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 25 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 25 травня, найбільше читав про:

Про суддю, який відсуджує в ексдружини все, що записав на неї

Голова Господарського суду Рівненської області Вадим Торчинюк після розлучення ділить у суді спільно нажиті зі своєю ексдружиною бізнес та майно у Луцьку, які раніше зареєстрував на неї.

Колишня дружина довго берегла сімейні таємниці, але тепер вирішила розповісти цю історію журналістам.

Про порнозірку з Волині

У Луцьку судили жінку, яка займалася виготовленням та розповсюдженням порнографії

Уродженка Торчину під нікнеймом NaomiMori зареєструвалася на сайті, на якому в режимі реального часу можливо розповсюджувати відео та зображення порнографічного характеру за гроші у вигляді віртуальних коштів. Окрім цього, на власному каналі в телеграмі волинянка продавала порнографічні матеріали. Зокрема, жінка продала фото та відео, на яких крупним планом демонструвала статеві органи, за 30 євро. 

У підсумку їй призначили один рік умовного позбавлення волі. 

Про аварію в Луцьку

На вулиці Домни Гордіюк зранку зіткнулися два автомобілі. Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці. 

Як відомо, зіткнулися вантажівка, яка перевозила продукти, та «чобіток» Lanos. Автомобілі отримали незначні механічні пошкодження. Через ДТПбув  заблокований рух тролейбусів. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 25 травня

А на вулиці Дубнівській травня патрульні зупинили водія автомобіля Volvo XC90, який порушив ПДР: перетнув подвійну суцільну лінію. Під час спілкування із 47-річним керманичем інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці зупинки це підтвердив.

Про те, чому в Луцьку забороняють торгівлю з автомобілів

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради розпочав роботу щодо ліквідації несанкціонованої торгівлі з автомобілів на тротуарах та стоянках поблизу торгового комплексу «Пасаж».  

Тим часом самі торговці запевняють, що з автівок ніхто нічого не продає. Це стверджує і Сергій Фещенко – заступник директора фірми «Домінанта», у власності якої знаходиться торговий комплекс «Пасаж». 

Про деталі протистояння дирекції ринку та міської ради дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів