Поділитись:

На Одещині подружжя під час "приватних уроків" вчиняло секс-насильство над дітьми

П'ятниця, 21 травня 2021, 19:10
На Одещині подружжя під час «приватних уроків» вчиняло секс-насильство над дітьми

На Одещині подружня пара під час індивідуальних занять, які надавала жінка як "психолог-логопед", вчиняла сексуальне насильство над дітьми. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомила пресслужба поліції.

"Працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України,  слідчого управління та міграційної поліції Одещини викрили двох мешканців Біляєвського району на вчиненні особливо тяжкого злочину", – зазначає поліція.

‌53-річна жінка організувала приватні уроки психолога-логопеда з підготовки діток до школи. Батьки приводили малюків на індивідуальні заняття, залишаючи наодинці з "педагогом". Однак, як виявилося, жінка підбирала та схиляла діток до участі у сексуальних іграх зі своїм  57-річним чоловіком.

На Одещині подружжя під час «приватних уроків» вчиняло секс-насильство над дітьми

Користуючись безпорадністю дітей, чоловік вчиняв над ними сексуальне насильство. Свої "розваги" зловмисник знімав на мобільний телефон.

За словами поліції, аби діти не розповіли батькам про розпусні "забавки", дружина педофіла вдавалася до прийомів психологічного тиску, залякуючи їх. 

Правоохоронці зібрали доказову базу щодо розбещення двох діток, 2015 та 2017 років народження.

Як зазначають у прокуратурі, з травня по липень 2020 року підозрюваний неодноразово вчиняв стосовно 4-річного хлопчика та 3-річної дівчинки сексуальне насильство.

Під час проведення обшуку за місцем проживання фігурантів працівники поліції, за процесуального керівництва обласної прокуратури, вилучили комп’ютерну техніку, носії інформації та мобільні телефони.

На Одещині подружжя під час «приватних уроків» вчиняло секс-насильство над дітьми

"Подружжю оголосили про підозру за ч. 4  та ч. 6 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ятнадцять років або довічно", – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі до суду подали клопотання про обрання фігурантам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів