Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 20 травня

Четвер, 20 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 20 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 20 травня, найбільше читав про:

Про страшну аварію на Волині

На автодорозі Луцьк – Київ, поблизу села Воля-Любитівська Ковельського району, зіштовхнулися два легковики та вантажівка. Як повідомили в поліції, автопригода трапилася близько 13:00.

У результаті ДТП травмувалися шестеро людей. Трьох травмованих ушпиталили до Ковельського МТМО, серед них – жінка на 24-у тижні вагітності. Ще троє учасників аварії відмовилися від госпіталізації.

Про те, як працює луцький травмпункт

У КП «Луцька міська клінічна лікарня» приймальне відділення і травмпункт в одному кабінеті через ремонт. Тому тут завжди гамірно, адже болячок і нещасть у людей вистачає. Журналістка ІА «Конкурент» «заступила на зміну» з лікарями з 19:30 і до опівночі, аби зрозуміти кілька вагомих цінностей: у людей стільки біди, що можна в ній потонути, і те, що смерть – поряд. 

Як це було – у нашому матеріалі «Заживе, як на собаці»: репортаж з травмпункту луцької лікарні (фото)

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 20 травня

Про Кузьму у вишиванці

Сьогодні Україна святкує День вишиванки. Вишита сорочка здавна була оберегом для усіх українців. Кожен хрестик та колір на ній щось символізує. А багатство візерунків демонструє унікальність кожного регіону нашої Батьківщини.

З нагоди цього дня пам'ятник Кузьмі «Скрябіну», який розташований на території «Сіті Парку» одягнули у вишиванку, яку створила луцька майстриня Тетяна Комар. Тепер на території комплексу є фотозона, яку може відвідати кожен. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 20 травня

Про малолітражки на луцькому автобазарі

Автомобілі А класу – це компактні малолітражні транспортні засоби. Як правило, сюди можна віднести тридверні або п'ятидверні хетчбеки, довжина яких не перевищує 3,6 метра. Їх люблять за маневровість, помірний паливний апетит, дешевизну в експлуатації. Фактично усі потужні автовиробники світу проявили себе в інжинірингу цих компактвенів. Все частіше почали з’являтися машини такого типу і в Україні.  

Журналісти ІА «Конкурент» вирішили з’ясувати, чи багато такого транспорту у Луцьку, які марки найбільш ходові, та що за них правлять продавці

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів