Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 19 травня

Середа, 19 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 19 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 19 травня, найбільше читав про:

Про втоплену у ставку автівку

У Луцьку в ставок скотився легковий автомобіль. Інцидент стався у середу, 19 травня, на території рекреаційної зони спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті», що на вулиці Карбишева, 1. Зрештою, легковик з водойми витягнули за допомогою лебідки.

Згодом жінка пояснила, що припаркувала автомобіль поблизу ставка на парковці, залишила на першій передачі. Коли прийшла, автомобіля не було, відтак викликала поліцію, бо думала, що авто вкрали.

Про ДТП у Струмівці

Ввечері 18 травня на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне у селі Струмівка водій здійснив екстрене гальмування, адже пішоходи переходили дорогу, внаслідок цього автомобіль занесло у стовп.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 19 травня

Про історичні споруди у Луцьку

В будинку Косачів відреставрують фасад, гідроізоляцію та перекриють дах.  Про це в коментарі ІА «Конкурент» розповів заступник директора історико-культурного заповідника у Луцьку Віктор Баюк. За його словами, у замку замінять практично всі дерев’яні конструкції.  

«Буде відреставровано дерев’яне гонтове покриття Владичої вежі, дерев’яні галереї та дерев’яні накриття між В’їзною і Владичою вежею і частина між Владичою вежею і Стировою. А також зроблені нові сходи на місці існуючих», – запевнив він. 

Оновлення замку коштуватиме державі приблизно 15 мільйонів гривень. Така ж ціна ремонту і в Будинку Косачів. 

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів