Поділитись:

У Луцьку водійка не пропустила дитину на нерегульованому переході (відео)

Понеділок, 17 травня 2021, 20:52
У Луцьку водійка не пропустила дитину на нерегульованому переході (відео)

У Луцьку на вулиці Львівській водійка автомобілю марки Skoda Octavia не пропустила дитину на переході. Поліція склала на жінку адміністративний матеріал.

Про це повідомила патрульна поліція Волинської області у фейсбуці.

"15 травня на вулиці Львівській патрульні виявили транспортний засіб Skoda Octavia, водій якого не виконав вимог правил ПДР. Патрульні на 29-річну жінку склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил проїзду пішохідних переходів) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф – 340 гривень", – йдеться у повідомленні.

Відповідно до пунктів правил дорожнього руху, водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Також, якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

"Водії, будьте уважними та обережними за кермом!", – наголошує поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів