Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 травня

Понеділок, 17 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 17 травня, найбільше читав про:

Про об'їзні шляхи у Луцьку

З 17 травня заплановано частково перекрити рух транспорту на проспекті Волі почергово по одній смузі на ділянці від Київського майдану до вулиці Шопена. Тут буде проводитися заміна інженерних мереж. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

З 1 червня заплановано розпочати заміну дорожнього покриття на проспекті Волі на ділянці від вулиці Шопена до вулиці Сенатора. Під час проведення цих робіт буде дозволено рух лише громадського транспорту. Роботи заплановано виконати до 1 липня.

Відповідно до розроблених схем руху об’їзд буде здійснюватися вулицями Глушець та Коперника.

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 травня

А на вулиці Винниченка дозволили повертати ліворуч на вулицю Івана Франка – із суцільної лінії на тому місці, де дозволили поворот, зробили переривчасту. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 травня

Про затори біля «Волинської Голландії»

На трасі, що веде до тюльпанового поля  під Луцьком, утворився чималий затор. Водночас організатори фестивалю запевнили: на території є парковака, і під час колапсу на дорозі вона була заповнена лише на 40%. 

«Просимо усіх гостей фестивалю не залишати свої машини обабіч дороги, адже саме ці авто стали причиною величезного затору», – написали, зокрема, у фейсбуці організатори.

Фестиваль сьогодні «взяв вихідний», однак завтра, 18 травня, уже відкриється для відвідувачів. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 17 травня

Про засилля реклами

Рекламу у Луцьку можна побачити скрізь. Нею рясніють не лише білборди чи дошки оголошень, а й вітрини магазинів, зупинки й навіть лавочки. І подекуди через цю нескінченну кількість реклами, втрачається вигляд міста, його архітектури та самобутності.  А чи не заважає вона людям, журналісти ІА «Конкурент» вирішили дізнатися у самих містян. 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів