Поділитись:

На морі безпечніше, ніж у Луцьку: розповіли про попит на туристичні послуги

Неділя, 16 травня 2021, 10:00
На морі безпечніше, ніж у Луцьку: розповіли про попит на туристичні послуги

Не так давно лучани замислювалися над тим, куди ж зможуть подорожувати, коли країни врешті відкриють свої кордони. І ось нарешті це сталося: ми можемо летіти практично у будь-яку країну світу. І хоча пандемія коронавірусу не відступила, як розповідають представники турагентств, люди перестали боятися подорожей.

За круглим столом, який ініціював Громадянський Рух "СВІДОМІ" цієї п'ятниці, 14 травня, обговорили, наскільки постраждали через закриті кордони луцькі турагентства.

Тарас ШкітерТарас Шкітер

Представниця туристичного агентства "Барбадос" Ірина Каліс розповіла, що минулий  рік був значно складніший у порівнянні. І навіть якщо були дешеві тури, люди не поспішали їх купувати. Додала, що дуже постраждали автобусні оператори, які мали бюджетні тури, адже їхній бізнес закрили повністю.

Алла Надточій, Ірина КалісАлла Надточій, Ірина Каліс

Власниця туристичного агентства «Млин Пригод» Нонна Мельник-Янівешська додала, що, на жаль, значних втрат зазнали і круїзні лайнери:

"Я бачила картинку, яку не бачила ніколи у житті – таке собі кладовище кораблів. А простій одного лайнера в порту це – божевільні кошти".

Тарас Шкітер, Нонна Мельник-ЯнівешськаТарас Шкітер, Нонна Мельник-Янівешська

Проте зараз, на щастя, ситуація дещо поліпшується, адже ті туристи, які не купували путівок взимку, купують їх зараз.

"Насправді туристів дуже багато, усі хочуть на море. І я б навіть сказала, що на морі безпечніше, ніж в Луцьку", – зазначила Дарина Міщук – співвласниця турагенції TUI.

Дарина МіщукДарина Міщук

До обговореня за круглим столом долучилися також депутатка від фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» в Луцькій міській раді Алла Надточій та голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді Тарас Шкітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 липня 2023
01 липня 2023
06 червня 2023
12 травня 2023
03 квітня 2023
23 лютого 2023
21 лютого 2023
17 лютого 2023
08 лютого 2023
03 лютого 2023
17:00