Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 14 травня

П'ятниця, 14 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 14 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 14 травня, найбільше читав про:

Про погоню за байкером

У першій половині дня у соцмережах з'явилася інформація про аварію за участю автомобіля патрульних і мотоцикла. ДТП сталося близько 11:40 на проспекті Відродження в Луцьку. Зі слів очевидців, авто патрульних виїхало на смугу зустрічного руху і зіткнулося з мотоциклістом.

У пресслужбі патрульних, пояснили, що цей епізод був завершенням погоні за мотоциклістом, якого підозрюють у скоєнні злочину. Водія мотоцикла переслідували оперативні працівники ще з Липин, однак керманич не зупинявся та рухався вулицями міста, порушуючи ПДР та створюючи загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

На проспекті Відродження патрульні, увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольору і спеціальний звуковий сигнал, виїхали на смугу зустрічного руху, аби зупинити мотоцикл. Керманич мотоцикла не зупинився і не зміг об'їхати раптову перешкоду й врізався у службовий автомобіль патрульної поліції.

На місце ДТП одразу викликали екстрену медичну допомогу та слідчо-оперативну групу.

Про бійку біля нічного клубу

У Луцьку біля нічного клубу «Версаль», що на проспекті Президента Грушевського, сталася бійка. Як зазначили очевидці, хлопці не поділили дівчину.

Про надзвичайності тижня

Надзвичайні ситуації, злочини та події, що не залишили без уваги жодного волинянина. Інформацію про ці історії журналісти ІА «Конкурент» зібрали в одному відео. Цього тижня – про десятки водіїв, які захищали від поліцейських водія-порушника, квадроцикліста, який п’яний роз’їжджав Луцьком, 8-річного хлопчика, який загинув на озері та інше.  

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів