Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 13 травня

Четвер, 13 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 13 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 13 травня, найбільше читав про:

Про розбірки з поліцією на автобазарі

На вулиці Єршова, неподалік від луцького авторинку, водій порушив правила дорожнього руху, зупинившись біля розділювальної смуги. Екіпаж патрульних не зміг зупинити правопорушника і на допомогу прибув ще один автомобіль. Відтак, патрульним довелося десять разів «намотувати кола» кругом кільця.

Зрештою, порушника вдалося зупинити, але тут йому на допомогу несподівано прийшли інші водії, які почали його захищати. Відтак відбулася невелика сутичка.

У патрульній поліції розповіли, що керманич не реагував на зауваження правоохоронців та спробував втекти. Патрульні на службовому автомобілі з увімкненими синіми і червоними проблисковими маячком та спеціальним звуковим сигналом намагалися зупинити транспортний засіб, однак водій почав маневрувати. Після спроби здійснити зупинку шляхом блокування авто за допомогою допоміжного екіпажу водій виїхав на зелену зону.

Зрештою, на 31-річного водія оформили декілька адмінматеріалів.

Про дорогу до Шацьких озер

Автошлях до озера Світязь відновлюється в режимі 24/7

«Для забезпечення комфортного проїзду до озера Світязь та інших, не менш привабливих водойм Шацького національного природного парку плануємо цей важливий для волинського краю автошлях відновлювати цьогоріч і далі у напрямку до м.Любомля. 

Всього у 2021 році прагнемо відремонтувати 45,5 км від Піщі до Любомля», – запевнили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 13 травня

Про битих «американців» на Луцькому авторинку

Вже не перший рік інтерес українців щодо купівлі вживаних авто, проходить певну трансформацію цінностей. Якщо раніше це були «європейці», то нині з’явилися варіанти. Наприклад, так звані «битки» зі США. І нічого дивного, бо потримані авто зі Штатів часом до 30% дешевші, ніж аналоги цієї техніки на вітчизняних просторах.

Щоправда, вони завжди мають механічні ушкодження в більшій чи меншій мірі. Їх купують, ремонтують, розмитнюють, транспортують в Україну і перепродують. Але все одно економія відчутна. Люди ведуться на багату комплектацію заокеанських машин, їх невеликі пробіги, а головне – ціну.

Журналісти ІА «Конкурент» вирішили з’ясувати: чи багато американських «битків» у Луцьку, які марки найбільш ходові та що за них правлять продавці.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів