Поділитись:

Розбірки біля луцького авторинку: патрульні розповіли, що сталося

Четвер, 13 травня 2021, 11:52

На вулиці Єршова луцькі патрульні виявили 31-річного водія автомобіля Citroen C5, який порушив ПДР, а саме зупинився у неналежному місці.

Під час спілкування із патрульними керманич не реагував на зауваження та здійснив рух автомобілем. Патрульні на службовому автомобілі з увімкненими синіми і червоними проблисковими маячком та спеціальним звуковим сигналом намагалися зупинити транспортний засіб, однак водій почав маневрувати, – повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Після спроби здійснити зупинку шляхом блокування авто за допомогою допоміжного екіпажу водій виїхав на зелену зону, чим намагався уникнути відповідальності.

У результаті на керманича інспектори склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом не зареєстрованим в Україні в установленому порядку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має діючого страхового поліса) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів