Поділитись:

ХАМАС випустив понад сотню ракет у сторону Тель-Авіву

Середа, 12 травня 2021, 00:44

У вівторок, 11 травня, палестинський ісламістський рух ХАМАС відновив обстріли Ізраїлю. Під удар потрапили Тель-Авів, а також міста Ашкелон і Ашдод, є загиблі та поранені. У бік столиці випустили 130 ракет.

Про це у своєму Telegram-каналі "Черговий по Ізраїлю" повідомив журналіст Марк Новіков. Він зазначив, що обстрілу зазнав увесь центр країни, було оголошено повітряну тривогу, - пише "OBOZREVATEL".

У бік Тель-Авіва було випущено ракети, більшість з яких було перехоплено. Було чутно вибухи, а також з'явилася інформація про пожежу, яка могла бути спричинена прямим ударом.

У передмісті Тель-Авіву Холоні ракета влучила просто в автобус, людей встигли евакуювати, проте троє отримали поранення.

Неподалік від Холона, в Рішон-ле-Ціоні, через розрив ракети загинула 50-річна жінка, ще одна людина була поранена.

"На цей момент 3 людини загинули від ракетних ударів терористів по Ізраїлю. Це жінки 50, 60 і 80 років. Ще 70 осіб госпіталізовано в лікарні з пораненнями різної тяжкості", – написав Марк Новіков.

Водночас у секторі Газа мирних жителів закликали триматися подалі від висотних будівель із загрози відповіді з боку Ізраїлю.

Офіційний представник Армії оборони Ізраїлю Джонатан Конрікус повідомив, що Ізраїль направляє резервну батарею системи ППО Залізний купол до сектору Газа.

Нагадаємо, станом на ранок вівторка, 11 травня, ХАМАС обстріляв територію міста Ашкелон. Під обстрілом було поранено шістьох городян. Двоє людей отримали рани середньої тяжкості, а четверо – легкі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів