Поділитись:

На Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронців

Четвер, 06 травня 2021, 22:43
На Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронців

На Волині запрацювала мобільна бригада для вакцинації правоохоронців від коронавірусної хвороби. Медики Територіального медичного об’єднання МВС області сьогодні, 6 травня, щепили вакциною CoronaVac понад пів сотні співробітників Ковельського районного управління поліції та належних до нього відділів і відділень поліції.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Мобільна бригада працюватиме в різних районах області, аби не відривати особовий склад від виконання службових обов’язків. Тимчасовий пункт щеплення організували в одному із кабінетів Ковельського управління.

Тимчасовий пункт щеплення організували в одному із кабінетів управління, який напередодні належним чином підготували та продезінфікували. 

Одним з перших прийняв дозу вакцини заступник начальника Ковельського РУП В’ячеслав Мартинюк. Поліцейський зазначив, що розуміє важливість процедури, тому вирішив щеплюватись без жодних вагань: «Я свідомий громадянин і розумію всі ризики поширення коронавірусної інфекції. Під час виконання службових обов’язків контактую із великою кількістю людей і повністю відчуваю свою відповідальність перед ними. Аби не бути носієм хвороби і не наражати інших на небезпеку, прийняв рішення вакцинуватись і вважаю, що це повинен зробити кожен». 

За словами заступниці начальника медоб’єднання МВС в області Лариси Матус, працівники мобільної бригади пройшли навчання та отримали сертифікати.

"Виїзна мобільна бригада вирушає на місце вакцинації на укомплектованому автомобілі швидкої медичної допомоги. Препарати перевозять у термосумці з холодовим агентом, що зберігає температуру, згідно з вимогами, від 2 до 8 градусів тепла", – повідомила лікарка.

Наступного тижня така мобільна бригада поїде у Камінь-Каширський районний відділ поліції.

До слова, на Волині прийняли першу дозу щеплення близько тисячі співробітників системи МВС.

На Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронцівНа Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронцівНа Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронцівНа Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронцівНа Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронцівНа Волині розпочала роботу мобільна бригада з вакцинації правоохоронців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09