Поділитись:

Надія Савченко показала, що робить після політики (фото)

Середа, 05 травня 2021, 16:40
Надія Савченко показала, що робить після політики (фото)

Колишня народна депутатка Надія Савченко, яка не раз потрапляла в скандали, спантеличила своїх підписників у соцмережах. 

Про це пише ТСН. 

"Люди часто запитують, що Надія Савченко робить зараз? Просто живу. Коли є час і можливість, допомагаю добрим людям", – зазначила Савченко.

У соцмережах вона розмістила цілу фотосесію в стилі агро. На світлинах – Надія в довгій сукні та хустці доїть корову, годує теля, доглядає за розсадою, замітає. 

Надія Савченко показала, що робить після політики (фото)Надія Савченко показала, що робить після політики (фото)Надія Савченко показала, що робить після політики (фото)Надія Савченко показала, що робить після політики (фото)

Нагадаємо: Надія Савченко стала знаменитістю після російського полону, в якому вона перебувала майже два роки. Потрапила туди з Донбасу. Росія віддала її Україні 25 травня 2016-го. На той час вона вже півтора року була народною депутаткою – до Верховної Ради її першим номером провела "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Тодішній президент Петро Порошенко надав Савченко звання Героя України. Згодом після повернення та скандальних заяв Савченко вигнали з партії. Навіть була заарештована у підозрі в підготовці терактів у Верховній Раді та держперевороту. Навесні 2019-го суд звільнив її з-під варти.

Савченко була телеведучою на "телеканалі Медведчука". Згодом заснувала громадсько-політичну платформу свого імені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів