Поділитись:

Фото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронті

Понеділок, 03 травня 2021, 18:00
Фото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронті

Українські військові також освячують паски на сході країни, у зоні бойових дій. 

Святкову великодню випічку кладуть у шоломи, святять масово та швидко. Фотографіями Великодня поділилася у фейсбуці 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого.

"Фронтовий майстер-клас від Князівської 14 ОМБР із вибору та прикрашання великодніх «кошиків» та випікання пасок! Можемо все, всюди, завжди! Христос Воскрес! Все буде – Україна! Вже оголошуємо запис на Великодній майстер-клас-2022!" – позитивно підписали світлини військові. 

Атмосферу фронтового Великодня дивіться на їх фотографіях. 

Фото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронтіФото дня: волинська бригада показала, як освячують паски на фронті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів