Поділитись:

"Віднеслися з розумінням": лучанка у соцмережі подякувала поліцейським

Понеділок, 03 травня 2021, 13:10

Лучанка Леся Мізюк оприлюднила у фейсбуці допис подяки патрульним поліцейським. Жінка розповіла, що через шоковий стан після повернення з лікарні порушила кілька правил дорожнього руху. Поліцейські її одразу ж зупинили, однак, поставилися з розумінням, вказали на порушення і попросили бути надалі обережною. 

Допис жінка оприлюднила у понеділок, 3 травня у фейсбук-спільноті "Теревені про Луцьк". 

"Хочу висловити подяку двом поліцейським м.Луцька. Вчора, десь опівночі ми поверталися з лікарні. В шоковому і переляканому стані я забула включити фари. Правда, проїхали метрів з 200, і мене зупиняє поліція. Звісно, я зупиняюся зразу ж за зупинкою (дистанції не дотрималася). І питання, чому в мене не включені фари, мене ще більше налякало.

Я пояснила ситуацію, хлопці віднеслися з розумінням, сказали, щоб була обережна і від зупинки зупинялася дальше. Я подякувала їм, що вони мене відпустили без штрафу.

У ФБ безліч постів про те, яка у нас поліція погана. Хамить, заламує руки людям. Ну не всі такі. Якщо ми будемо до поліції відноситися з повагою, то й вони будуть до нас толерантні. Я ще раз дякую вам, хлопці, і бажаю, щоб вас завжди охороняв Ангел Охоронець", – написала жінка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів