Поділитись:

У луцькому «політесі» облаштують новий спорткомплекс (фото)

Вівторок, 27 квітня 2021, 17:05
У луцькому «політесі» облаштують новий спорткомплекс (фото)

У Луцькому НТУ побудують сертифікований спортивний стадіон та проведуть капітальний ремонт спорткомплексу з басейном.

Проєкт з розбудови фізкультурно-спортивної та плавально-оздоровчої інфраструктури Волині на базі політехнічного університету став можливим завдяки програмі «Велике будівництво», – повідомили у Волинській ОДА.

Кошторисна вартість реалізації проєкту становить понад 17 мільйонів гривень. Наразі тривають тендерні процедури. Роботи фінансуватимуться коштом Державного фонду регіонального розвитку.

У результаті реалізації цього проєкту буде побудований стадіон європейського зразка з облаштованими біговими доріжками, футбольним полем, спортивним устаткуванням для проведення змагань з легкої атлетики, трибунами для глядачів та гравців. Також проєктною документацією передбачено проведення капітального ремонту спорткомплексу з басейном. За роки існування спортивна інфраструктура навчального закладу застаріла, обладнання та устаткування зносилося.

У луцькому «політесі» облаштують новий спорткомплекс (фото)У луцькому «політесі» облаштують новий спорткомплекс (фото)

Голова ОДА Юрій Погуляйко переконаний, що будівництво нового, сучасного стадіонудозволить залучити до занять спортом більше молоді та дітей, проводити на належному рівні змагання та підвищити спортивний престиж області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів