Поділитись:

Великодній ярмарок на Новому ринку у Луцьку: як минув перший день (фото)

Субота, 24 квітня 2021, 18:00

Наші журналісти потрапили на Новий ринок тільки близько 14:10 у суботу, 24 квітня. До цього часу майже всі продавці продовольства роз'їхалися. На ринку ще можна було купити сири, чай, ковбаси і прохолодний луцький квас – на останній попиту було небагато, бо цього дня у Луцьку спостерігали навіть сніг. 

Великодній ярмарок, анонсований Луцькою міською радою, тут таки відбувся, і ще продовжиться у неділю, 25 квітня. 

Продавали сири, молоко, яйця, хлібні вироби, пасхальний декор, фрукти, овочі, насіння і саджанці. Торговці продовольством розташувалися за першою лінією рядів, і торгували або із салонів своїх авто, або на самостійно облаштованих торгових точках. 

Працюючих контейнерів на ринку цього дня також стало більше – підприємці користувалися нагодою показати свій товар покупцям.

Говорять, однак, що людей було не особливо багато. Зранку ще ніби відчувалося якесь пожвавлення, а проте ближче до обіду вдарив страшний вітер, і пішов сніг, і покупців стало критично мало. Продавчині ще сподіваються, що люди сьогодні просто прибирають свої домівки, а вже завтра буде більше вільного часу, і вони прийдуть на закупи. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 24, 25 та 28 квітня на Новому ринку в Луцьку влаштовують передвеликодні ярмарки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів