Поділитись:

"Я засмучений", – Сачко прокоментував нічию з "Альянсом"

Субота, 24 квітня 2021, 13:40
«Я засмучений», – Сачко прокоментував нічию з «Альянсом»

Головний тренер «Волині» Василь Сачко та тренер «Альянсу» з Липової Долини Юрій Ярошенко поділилися своїми враженнями після нічийного матчу їхніх команд.

Про це пишуть "Волинські новини".

Юрій Ярошенко: «Коментувати матчі після такого трилеру важко. Ми очікували такої гри, тому налаштовували своїх хлопців, добре вивчили суперника. Все, що ми планували в ігровому плані, у нас виходило. Так, були помилки як з нашої сторони, так і зі сторони господарів, тому бойова нічия. Суддівський фактор на сьогоднішній день чомусь на першому місці. Хочу підтримати Луцьк, за інфраструктурою ця команда повинна знаходитися у Прем’єр-лізі. Щодо ігрового плану, то тут «Волинь» сама розбереться. У нас стояло максимальне завдання – заробити тут три очки. Я дуже дякую своїй команді, на протязі двох таймів вони виконували все, про що ми домовлялися. Нам, новачкам Першої ліги, цей матч однозначно пішов у залік».

Василь Сачко: «Гра для вболівальників вийшла дуже цікавою, але для тренерів – валідольною. На жаль, ми двічі програвали протягом гри. В пропущених голах ми втрачали концентрацію. Але в цілому ми контролювали гру та створили достатньо моментів, щоб здобути сьогодні перемогу. Звичайно, ми втратили сьогодні три очки, я засмучений. Хочу віддати належне супернику, це хороша команда. Вони грають футбол. Я не маю претензій до футболістів через самовіддачу. Сьогодні було достатньо ударів, але дрібниць у футболі не буває. Великий мінус, що ми недопрацювали у пропущених голах.

Ми хотіли врятувати гру, тому випустили високих Коломойця та Войтіховського, було достатньо закидань за спини захисників, але врятувати гру не вийшло».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів