Поділитись:

Володимир-Волинська лікарня отримала нове медичне обладнання

П'ятниця, 23 квітня 2021, 01:27
Володимир-Волинська лікарня отримала нове медичне обладнання

У комунальному підприємстві “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” з’явилася сучасна рентгенівська діагностична С-подібна система.

Апарат придбали коштом Володимир-Волинської міської ради, – повідомляють на сайті громади.

"Використовуватимуть дану рентгенівську систему наші медики для передопераційного рентген-обстеження хворих, а також під час хірургічних, урологічних, травматологічних оперативних втручань", – йдеться у повідомленні.

За допомогою нового обладнання лікарі зможуть швидко та якісно зробити знімок, коли пацієнт лежить на рентген-столі безпосередньо в операційній, не рухаючи тіло. Апарат має має досить малу дозу опромінення на відміну від тих, що використовувались раніше.

Також завдяки даному апарату діагностики у лікарні проводитимуться малоінвазивні операції, тобто без широких розрізів, а також репозиція (вправляння) кісток пацієнту ще під наркозом. Таким чином спеціалісти в області хірургії, травматології та урології будуть впроваджувати у місцевій лікарні інноваційний підхід до операцій, а самі оперативні втручання відбуватимуться значно швидше.

Володимир-Волинська лікарня отримала нове медичне обладнанняВолодимир-Волинська лікарня отримала нове медичне обладнанняВолодимир-Волинська лікарня отримала нове медичне обладнання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів