Поділитись:

У Володимрі оригінально прикрасили зрізані дерева (фото)

Четвер, 22 квітня 2021, 16:10
У Володимрі оригінально прикрасили зрізані дерева (фото)

У Володимирі-Волинському в оригінальний спосіб вирішили прикрасити зрізані дерева у сквері поруч із історичним музеєм імені О. Дверницького.

Про це повідомили на сайті Володимир-Волинської міської ради.

У четвер, 22 квітня, на верхівці зрізаного дерева «оселилася» скульптурна композиція, яка зображує журавлину родину. Безпосередню участь у монтуванні скульптур за допомогою автовежі взяв її автор – відомий місцевий скульптор по дереву Олег Дубинчук.

Це вже третє оздоблене руками майстра дерево. Попереду іще три стовбури, котрі знаходяться під стіною музею. Вони невдовзі стануть своєрідними полотнами для Олега Дубинчука, адже на них він вирізьбить герб Володимира-Волинського, на якому зображений Юрій Змієборець, а також інших історичних постатей. А на стовбурі дерева, де щойно «звили» гніздо журавлі, майстер вирізьбить зображення Берегині, а також доповнить композицію листочками та іншими дрібними елементами.

У Володимрі оригінально прикрасили зрізані дерева (фото)У Володимрі оригінально прикрасили зрізані дерева (фото)У Володимрі оригінально прикрасили зрізані дерева (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів