Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 квітня

Вівторок, 20 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 20 квітня, найбільше читав про:

Про авто, яке врізалось у вагон

На вулиці Стрілецькій у Луцьку легковик Volkswagen Golf виїхав на залізничний переїзд при увімкнутому червоному сигналі світлофора та врізався у задній вагон маневрового складу.

На щастя, ніхто не постраждав. Автомобіль і вагон отримали механічні пошкодження.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 квітня

Про те, як до патрульних прибився собака

Луцькі патрульні вночі помітили на Львівській собаку, який лежав на проїжджій частині. Правоохоронці зупинили авто, аби подивитися, чи з твариною все добре, і чи є поруч її господарі. Однак людей поблизу не було, а пес миттєво заскочив до службового автомобіля

Тож інспектори прийняли рішення забрати собаку до управління та повідомити про знайдену тварину у соцмережах. Невдовзі допис побачив господар собаки та близько 10:00 забрав його додому.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 квітня

Про переїзд оптовиків на Новий ринок

Луцьк сколихнула новина про можливе «переселення» оптовиків з «Пасажу» на «Варшавці» на Новий ринок. Таку ідею підтримала влада, однак наголосили, що мова йде виключно про підприємців, які здійснюють оптову торгівлю на парковці біля ринку чи тротуару поруч із автовокзалом, тобто, поза межами території для торгівлі. 

Підприємці з «Пасажу» сприйняли цю ідею не надто тепло. У соцмережах кілька днів не вщухали дискусії з цього приводу. З одного боку, це незручно для них, бо за багато років на місці напрацювалася клієнтська база. З іншого – незручно для лучан, які ходять тротуарами, заставленими продовольством. 

Журналісти ІА «Конкурент» дізналися, що самі підприємці думають про можливий переїзд

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 квітня

Про свято із заморозками

На вербну неділю, яку цьогоріч християни східного обряду, відзначають 25 квітня, волинянам слід чекати різкого похолодання. Такі прогнози роблять синоптики з обласного гідрометеоцентру. За їхніми словами, вночі стовпчик термометра опускатиметься до 3 градусів морозу, а вдень температура коливатиметься від 5 до 10 градусів тепла. Хмари частково закриють небо, а опадів не передбачається.  

Інші актуальні волинські новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів