Поділитись:

Луцьких нацгвардійців вакцинують проти коронавірусу (фото)

Вівторок, 20 квітня 2021, 16:52
Луцьких нацгвардійців вакцинують проти коронавірусу (фото)

Луцькі нацгвардійці вакцинуються від COVID-19. 20 квітня отримали щеплення півсотні військовослужбовців військової частини 1141 НГУ.

Процес вакцинації відбувається у ДУ "ТМО Міністерства внутрішніх справ України по Волинській області". Гвардійців від COVID-19 щеплюють вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd, – повідомили на сторінці військової частини у фейсбуці.

Безпосередньо перед щепленням військовослужбовці заповнюють необхідні документи. Лікарі проводять температурний скринінг, оглядають гвардійців та опитують, чи не мають вони протипоказань до щеплення.

Луцьких нацгвардійців вакцинують проти коронавірусу (фото)Луцьких нацгвардійців вакцинують проти коронавірусу (фото)Луцьких нацгвардійців вакцинують проти коронавірусу (фото)

"Щеплення – це мій свідомий вибір. Ми постійно працюємо з людьми і вакцинація - це найкращий спосіб вберегти своє здоров'я і здоров'я оточуючих", – переконаний заступник командира частини по роботі з особовим складом майор Олександр Дрильчук.

За кожним, хто щепився CoronaVac, зберігається друга доза вакцини для проведення ревакцинації. Відбудеться вона, як рекомендують медики, за три тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів