Поділитись:

«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)

П'ятниця, 16 квітня 2021, 17:36
«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)

На Волині поліцейські офіцери громад в рамках програми «Чужий в селі»  налагоджують взаємодію з місцевими мешканцями.

Що робити, коли побачили чужого в селі, пояснили на сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у фейсбуці.

Важливу роль у попередженні та розкритті злочинів відіграє співпраця мешканців територіальних громад з поліцією в рамках програми «Чужий в селі». Левова частка злочинів розкривається саме за допомогою участі громадськості. 

На постійній основі пильні мешканці звертаються на лінію «102» або до свого офіцера громади та повідомляють про підозрілі транспортні засоби чи людей, які не проживають у їхньому населеному пункті. Такі повідомлення швидко перевіряють поліцейські, що дає змогу здійснювати профілактику можливих протиправних дій.

«Просимо громадян дбати про свою безпеку та збереження власного майна. Взаємодія з правоохоронними органами є запорукою успіху в розкритті злочину, а також невідворотності в покарані злочинців», – зауважують офіцери громад.

«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)«Чужий в селі»: що робити волинянам, які зустріли підозрілих людей (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів