Поділитись:

На Волині іноземець спробував перевезти нелегалів у ЄС

Четвер, 15 квітня 2021, 17:02
На Волині іноземець спробував перевезти нелегалів у ЄС

На Волині 21-річний студент з Марокко хотів переправити через кордон до Польщі трьох громадян Лівану.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

У ніч на 31 березня автомобіль з нелегалами, яких спритний марокканець – студент Київського вишу – привіз у Любомль, аби організувати їм незаконний перехід кордону з Євросоюзом, затримали правоохоронці. Слідство з'ясувало, що молодик погодився допомогти ліванцям потрапити у Польщу на прохання іншої, поки не встановленої особи. Нелегалам перехід коштував 1200 доларів США.

Згодом студент-іноземець щиро розкаявся у скоєному та за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 332 Кримінального кодексу України (організація незаконного переправлення кількох осіб через державний кордон України, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів), йому узгоджено призначення покарання у виді 5 років позбавлення волі та встановленням іспитового строку.

Любомльський відділ Ковельської окружної прокуратури скерував до суду з угодою про визнання винуватості матеріали кримінального провадження про організацію 21-річним громадянином Королівства Марокко незаконного переправлення з України у Республіку Польща трьох громадян Республіки Ліван.

Далі – слово за судом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів