Поділитись:

Повернуть додому: у Луцьку затримали індійця-нелегала (фото)

Вівторок, 30 березня 2021, 16:32
Повернуть додому: у Луцьку затримали індійця-нелегала (фото)

У Луцьку співробітники міграційної служби виявили індійця, який вже три роки жив у місті без відповідних дозвільних документів. Його примусово повернуть на батьківщину, в Індію.

Про це повідомили на сторінці Міграційної служби Волинської області у фейсбуці.

У вівторок, 30 березня працівники міграційної служби скориставшись  інформацією, отриманою від Управління Служби безпеки України, виявили громадянина Республіки Індія, який з 2018 року перебував у Луцьку без документів на право проживання.

За порушення встановлених правил перебування на території України іноземця притягнули до адміністративної відповідальності. НА порушника склали протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ч.1 ст. 203 КУпАП. 

З метою забезпечення вимог законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, відповідно до ст. 26 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», було затверджено рішення про примусове повернення в країну походження – Республіку Індія.

Повернуть додому: у Луцьку затримали індійця-нелегала (фото)Повернуть додому: у Луцьку затримали індійця-нелегала (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів