Поділитись:

Братів з Холонева забрали родичі: хлопцям збирають речі

Середа, 14 квітня 2021, 16:50

Брати з Холонева поки живуть у родичів по батьковій лінії, неподалік Берестечка.

Малий Матвій, якого розшукували правоохоронці, ще дуже сумує за мамою, старший переживає розлуку легше. В оселі все є, зроблено ремонт, діти ситі і доглянуті. Про це повідомила речниця ГУ НП у Волинській області Ольга Бузулук. 

Із її слів, деякі потреби все ж є.

"До нас зверталися люди з пропозицією допомоги, то протягом 1-2 тижнів ми все зберемо і завеземо хлопцям. Що потрібно? Одяг, взуття, розвиваючі якісні ігри. Хлопцям 7 і 12 років. Хто хоче допомогти матеріально – звертайтесь особисто, надам інформацію: 067 67 28 122. Ми також готуємо сюрприз від поліції", – зазначила вона. 

Також Ольга Бузулук повідомила, що матір нібито таки лікуватиметься та обіцяє навести лад удома. Уже потроху це робить разом з бабою та дідом хлопців. Це – на контролі місцевої поліції.

Речниця поліці показала фото з оселі, зроблені 14 квітня, там стало прибрано і чисто. Однак допомога тут також не завадить.

"Є багато людей, які викидають меблі і побутову техніку. Можливо, якщо вам це вже не потрібно, то передайте нам: ми відвеземо все у цю сім'ю. Або доставте особисто. Керівник Горохівського відділення поліції запевнив, що останні дні всі члени сім’ї тверезі, усі дуже переживають і мріють, щоб хлопців повернули", – написала вона. 

Ольга Бузулук повідомила, що вже є чимало охочих допомогти. Сьогодні поліція отримала зворшуливий лист з Лондона, в якому жителька дякує поліції і також пропонує підтримку та всіляку допомогу. 

Нагадаємо: йдеться про резонансний випадок, коли на Горохівщині зник хлопчик 2013 року народження. Його мати повідомила в поліцію про те, що 7 квітня її син о 17:00 пішов гуляти та не повернувся. Хлопчик навчається в другому класі, житель села Холонів на Горохівщині. До пошуків дитини залучили всі наявні сили та особовий склад Луцького районного управління поліції та два десятки нацгвардійців.

Хлопчика знайшли за 10 км від дому через 4 години з початку масштабних пошуків. Розшукати зниклого допомогла службова собака Ніка з гвардійцем-кінологом сержантом Денисом Тимченко. Знесилена дитина лежала в очереті біля болота. Хлопець ледь зміг підвестися, коли побачив поліцейських. У поліції заявили, що клопотатимуть про вилучення дітей із сім'ї, адже умови, в яких живуть хлопчики, за словами правоохоронців, дуже погані. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів