Поділитись:

Мешканці гуртожитку на Дружби Народів врешті зможуть приватизувати житло (фото)

Середа, 14 квітня 2021, 16:50
Мешканці гуртожитку на Дружби Народів врешті зможуть приватизувати житло (фото)

Власники гуртожитку та керівництво ПАТ «Електротермометрія» готові безоплатно віддати гуртожиток, що на бульварі Дружби Народів, на приватизацію. 

Про це повідомили в пресслужбі Луцької міської ради. 

Ще з 2014 року тутешні мешканці вели боротьбу за право приватизувати свої кімнати, щоб мати впевненість у майбутньому, зробити повноцінний ремонт, створити ОСББ та бути повноправними господарями. Цей гуртожиток належав підприємству ПАТ «Електротермометрія», керівництво якого не давало дозволу на передачу будинку в міську комунальну власність та подальшу приватизацію мешканцями своїх кімнат.

Мешканці гуртожитку на Дружби Народів врешті зможуть приватизувати житло (фото)Мешканці гуртожитку на Дружби Народів врешті зможуть приватизувати житло (фото)Мешканці гуртожитку на Дружби Народів врешті зможуть приватизувати житло (фото)Мешканці гуртожитку на Дружби Народів врешті зможуть приватизувати житло (фото)

13 квітня відбулися збори з жителями гуртожитку №4. на яких був присутній міський голова Ігор Поліщук та депутат міської ради Євген Ткачук. Відтак вони повідомили, що тепер помешкання можна приватизовувати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів