Поділитись:

На Волинь привезли китайську вакцину CoronaVac

Вівторок, 13 квітня 2021, 14:20
На Волинь привезли китайську вакцину CoronaVac

До Волинської області прибула перша партія китайської вакцини CoronaVac.

Про це повідомив т.в.о. начальника обласного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Роман Рудоквас, інформує «Суспільне.Волинь».

У вівторок, 13 квітня на Волинь  доставили 2080 доз китайської вакцини CoronaVac. Перша партія розрахована на вакцинування 1040 волинян, кожен отримає по два щеплення. Зберігається препарат за низької температури, як і вакцина AstraZeneca.

В області працюватиме дві мобільні бригади з вакцинації CoronaVac. Одна в Луцьку, інша — в Ковелі. Мобільні групи розпочнуть вакцинувати людей уже завтра, 14 квітня. Ще чекають на доставку шприців для щеплення.

Наразі відомо, що першочергово вакцину CoronaVac буде надано поліцейським, маломобільним групам населення, особам, які за ними доглядають, олімпійцям, паралімпійцям та людям, які братимуть безпосередню участь у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Нагадаємо, про розподіл препарату між регіонами МОЗ повідомило напередодні. 215 тисяч доз вакцини китайського виробництва CoronaVac прибули в Україну 25 березня. Увесь цей час препарат проходив лабораторні дослідження. Загалом Україна згідно з контрактом має отримати 1,8 мільйона доз китайської вакцини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів