Поділитись:

Забив до смерті: на Волині судили ревнивого білоруса

Вівторок, 13 квітня 2021, 14:30
Забив до смерті: на Волині судили ревнивого білоруса

У квітні 2019 на Ратнівщині чоловік до смерті побив коханця дружини. 

Днями над ним відбувся суд.

У вироку сказано, що обвинувачений (уродженець Білорусі) застав свою жінку з іншим чоловіком близько 22:00. Вони перебували у спальні. Раніше він вже ловив їх разом та просив потерпілого більше не приходити. Хоча знав про зради дружини ще з 2015 року, шлюб розривати не хотів. 

"Ти говорив, що більше не прийдеш", – сказав обвинувачений потерпілому, а той у відповідь посміхнувся. Коли між ними зав'язався словесний конфлікт, коханець взяв стільчика та вдарив ним чоловіка. У відповідь він витягнув суперника в коридор та наніс йому шість ударів стільчиком, який у підсумку розлетівся на шматки. Побиття продовжилося на порозі будинку. Обвинувачений бив потерпілого в голову: один раз металевим відром та близько 21 удару дерев'яною палицею. Від отриманих травм чоловік помер. Разом із цим у його крові було виявлено чимало алкоголю. 

У скоєному білорус щиро розкаявся. Він повністю визнав свою вину і йому призначили покарання у вигляді позбавлення волі на сім років. Окрім цього, сестра померлого вимагала 100 тисяч компенсації за смерть брата, проте суд цивільний позов відхилив через безпідставність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів