Поділитись:

На Волині п'яний батько побив дітей металевим совком (деталі)

Вівторок, 09 лютого 2021, 15:15

У Рожищі судили чоловіка, який, будучи п'яним, відлупцював своїх неповнолітніх синів та доньку. При цьому він використовував металевий совок. 

Так, 4 жовтня о 6:00 він взяв совок та двічі вдарив по голові першого сина, чим заподіяв йому тілесні ушкодження у вигляді масивного синця на лівій половині обличчя з переходом на передню і бокову ділянку шиї зліва.

Далі він переключився на другого хлопця, який сидів у кріслі, та наніс йому чотири удари в тулуб, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді множинних синців в ділянці обличчя, лівої вушної раковини, задньої-бокової поверхні грудної клітки справа, в проекції крижової кістки справа, правої нижньої кінцівки, саден в ділянці обличчя зліва, на потиличній ділянці голови, в ділянці правої гомілки та підшкірної гематоми на четвертому пальці правої стопи.

Далі він пішов до третього сина, якому зламав два ребра. Окрім цього, батько побив й доньку. Він повалив дівчинку на підлогу та кілька разів вдарив руками в обличчя та тулуб, заподіявши тілесні ушкодження у вигляді множинних підшкірних гематом та саден в ділянці голови, тулуба, тазу, сідниць, правого плеча, підшкірних гематом навколо обох очей, садна в ділянці першогого пальця правої стопи та струсу головного мозку. 

Обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся та повністю визнав свою вину. Суд вирішив покарати чоловіка умовно та призначив йому іспитовий термін строком у один рік. Якщо він повторно скоїть злочин, то його позбавлять волі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів