Поділитись:

Кого на вакцинацію проти COVID мають записувати роботодавці

Вівторок, 13 квітня 2021, 09:00
Кого на вакцинацію проти COVID мають записувати роботодавці

Міністерство охорони здоров'я назвало, кого саме повинні реєструвати роботодавці на вакцинацію проти COVID-19, та оприлюднило алгоритм запису.

Зараз вакцинують усіх медиків, військових на фронті, соціальних працівників, священнослужителів та людей старших 80 років, – повідомили в МОЗ.

Роботодавці повинні реєструвати на вакцинацію проти COVID-19:

  • працівників сфери охорони здоров'я, освіти, соціальної сфери,
  • працівників чи мешканців інтернатів, будинків для літніх людей,
  • військовослужбовців,
  • працівників структур державної безпеки (Міністерство внутрішніх справ, Національна поліція, Національна гвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна служба, Служба безпеки України).

Алгоритм запису для роботодавців:

1. Регіональні координатори з вакцинації поінформують управлінців кожної сфери, зокрема керівників закладів, про початок вакцинації цієї цільової групи та звернуться з проханням щодо формування списків.

2. Керівники закладів передають ці списки регіональному координатору з вакцинації.

3. Керівники закладів готують приміщення для вакцинації та домовляються з регіональним координатором про день та час візиту мобільної бригади.

4. У призначений день і час проводять вакцинацію за списком.

5. Важливо не забути взяти з собою на вакцинацію копію про підписання декларації або паспорт з ідентифікаційним кодом (для реєстрації в електронній системі охорони здоров’я).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів