Поділитись:

Псевдогазовики винесли з квартири лучанки і гроші, і документи: деталі (відео)

Неділя, 11 квітня 2021, 14:30
Псевдогазовики винесли з квартири лучанки і гроші, і документи: деталі (відео)

Дві спритниці посеред білого дня пограбували пенсіонерку. Грабіжниць зафіксували камери відео нагляду.

До пані Валентини, яка мешкає на вулиці Лесі Українки, 17, 9 квітня прийшла жінка і представилася працівницею газової служби. Поки пенсіоенрка запалювала плитку й розповідала, як працюють усі прилади, до помешкання зайшла інша спритниця. Вона й вкрала гроші й документи на квартиру. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс".

Пані Валентині 81 рік. Мешкає сама, дітей нема. Є племінниця в Росії. Жінка, з якою розмовляла, приблизно 25-річного віку, іншої не пам'ятає. Коли ж співрозмовниця попросила 150 гривень за перевірку, в шафі жінка не знайшла ні копійки. 

Жінок зафіксували камери відеоспостереження. Правоохоронці розшукують двох жінок і встановлюють усі обставини інциденту. 

Нагадаємо: у грудні 2020 року до правоохоронців звернулися двоє жительок міста Луцька, які постраждали від дій псевдоспівробітників "Волиньгазу". Жіночки, обличчя яких були приховані за захисними масками, стукали у квартири до громадян, називалися перевіряльниками газового обладнання і, поки одна з них відволікала господиню, інша нишпорила в оселі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024