Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 6 квітня

Вівторок, 06 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 6 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 6 квітня, найбільше читав про:

Про крадіжки автівок у Луцьку

У ніч на 6 квітня викрали автомобіль марки Lexus. Про це ІА «Конкурент» стало відомо з власних джерел. Інцидент нібито трапився біля готельно-ресторанного комплексу Patio di Fiori. У поліції підтвердили що близько 7-ї ранку отримали повідомлення від 42-річного лучанина про те, що невідомі особи заволоділи його автомобілем, який був припаркований неподалік будинку.

Також у Луцьку розшукують автомобіль Toyota, який вкрали у ніч з 2 на 3 квітня. Як розповіла у коментарі інспекторка сектору комунікації управління Нацполіції Волині Марина Балдич, 3 квітня до поліції звернувся 42-річний лучанин й повідомив про те, що у період з 2 по 3 квітня невідомі заволоділи його автомобілем Toyota.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 6 квітня

Про те, як Поліщук насварив старосту Заборольської громади

Луцький міський голова Ігор Поліщук висловив своє невдоволення старості Заборольської громади Валерію Боярському через відсутність водопостачання у селах Сьомаки та Одеради. 

«Не може бути такого, що вода відсутня через борги КП “Забороль”, а я дізнаюся про це від людей, які мені пишуть у фейсбуці. Я попереджаю вас!», – сказав, зокрема, очільник Луцької тергромади.

Про аварію на каналізаційному колекторі

У Луцьку, в районі вулиці Карпенка-Карого, внаслідок аварійної ситуації обвалився каналізаційний колектор, яким транспортуються стоки з багатьох мікрорайонів міста – 55-го, проспекту Відродження, Київського майдану та інші. Ділянка колектору діаметром один метр зруйнувалася внаслідок фізичного зносу, оскільки система була побудована ще у 80-х роках.

Аварійні бригади КП «Луцькводоканал» у надскладних умовах працюють над заміною аварійної ділянки колектора. У процесі роботи каналізацію не зупинятимуть, тож лучанам ситуація наразі не загрожує ніякими ускладненнями. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 6 квітня

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів