Поділитись:

У Луцьку гвардійці та активісти позамальовували рекламу наркотиків (фото)

Понеділок, 05 квітня 2021, 17:30
У Луцьку гвардійці та активісти позамальовували рекламу наркотиків (фото)

У Луцьку бійці Нацгвардії долучилися до квесту із замальовуванням реклами інтернет-ресурсів, де можна замовити наркотики. 

Про це повідомили на сторінці в/ч 1141 Національної гвардії України.

Напередодні нацгвардійці надали організаторам акції фотографії з адресами розміщення наркореклами. Учасники квесту повинні були за визначений час знайти вказані локації та замалювати надписи. За час проведення квесту майже 200 посилань на ресурси, де можна придбати наркотичні речовини, замалювали активісти та небайдужі лучани.

«Таку рекламу можна побачити скрізь по місту: на парканах, зупинках, будинках. Хто завгодно може запросто купити наркотики через ці джерела. Тому наше завдання – не дати їм зробити цього та максимально очистити місто від подібних надписів. І чим більше реклами буде замальовано, тим чистішим буде Луцьк  – тим здоровіша буде наша нація», – наголосив заступник командира роти по роботі з особовим складом військової частини 1141 лейтенант Віталій Пліско.

Луцькі гвардійці й надалі мають намір у співпраці з молоддю впроваджувати нові ініціативи, спрямовані на очищення міста від рекламного сміття.

У Луцьку гвардійці та активісти позамальовували рекламу наркотиків (фото)У Луцьку гвардійці та активісти позамальовували рекламу наркотиків (фото)У Луцьку гвардійці та активісти позамальовували рекламу наркотиків (фото)У Луцьку гвардійці та активісти позамальовували рекламу наркотиків (фото)У Луцьку гвардійці та активісти позамальовували рекламу наркотиків (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів