Поділитись:

На Волині чоловік вкрав з-під будинку авто, в’їхав на ньому в паркан і втік (фото)

Понеділок, 05 квітня 2021, 11:38

До поліції ввечері 4 квітня звернувся 57-річний житель одного із сіл Ковельського району. Він повідомив, що невідомий вкрав його автомобіль Opel Vivaro, що був припаркований на узбіччі неподалік будинку.

З’ясувалося, що зловмисник на викраденому авто в’їхав у паркан та, залишивши транспортний засіб, втік з місця автопригоди. Про це розповіли в пресслужбі ГУ НП у Волинській області. 

Правоохоронці оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 35-річний односелець заявника. Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Окрім цього, на чоловіка складено адмінпротоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження дорожніх споруд чи іншого майна) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного) КУпАП.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу правопорушнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів