Поділитись:

У Володимир-Волинському районі зловили рибалок із сітками (фото)

П'ятниця, 02 квітня 2021, 14:25
У Володимир-Волинському районі зловили рибалок із сітками (фото)

У Володимир-Волинському районі на водоймі виявили чотирьох рибалок із сітками, а також знайшли п'ять нічийних сіток.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

1 квітня під час рибоохоронної роботи на водоймі поблизу с. Горичів Зимнівської громади викрили чотирьох громадян, які ловили рибу забороненим сітним знаряддям лову. Порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству. На них склали адмінпротоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

У Володимир-Волинському районі зловили рибалок із сітками (фото)

Того ж дня під поблизу с. П’ятидні Володимир-Волинського району виявили безгосподарське майно. З водойми витягли 5 од. сітних знарядь лову. Склали акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя вилучили.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.

Довідково:

З 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, під час нересту дозволяється винятково любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега за межами нерестовищ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
Надрукувати
мітки:
коментарів