Поділитись:

На Волині зловили двох рибних браконьєрів (фото)

П'ятниця, 26 березня 2021, 13:30
На Волині зловили двох рибних браконьєрів (фото)

У Ковельському районі правоохоронці спіймали чоловіків, які незаконно ловили рибу. З місця події вилучили човен, сітки та рибу.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер,  25 березня, близько 16:00 на одному з озер неподалік села Самари-Оріхові Ковельського району поліцейський офіцер Забродівської громади спільно з рибоохоронним патрулем спіймали чоловіків, які займалися браконьєрством.

27-річний та 53-річний чоловіки здійснювали ловлю забороненими знаряддями – сітками. Правоохоронці вилучили знаряддя вилову риби, човен та незаконно здобуту рибу – 102 окуні, 130 йоржів, 37 пліток.

На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу відділення поліції №2 (смт Ратне). 

За фактом незаконного зайняття рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 17 до 51 тисячі гривень або до трьох років обмеження волі. 

Зауважимо, що з першого квітня на Волині стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів, порушення правил риболовлі карається притягненням до адміністративної та кримінальної відповідальності.

На Волині зловили двох рибних браконьєрів (фото)На Волині зловили двох рибних браконьєрів (фото)На Волині зловили двох рибних браконьєрів (фото)На Волині зловили двох рибних браконьєрів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів