Поділитись:

«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)

Четвер, 01 квітня 2021, 11:52
«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)

Рекреаційний комплекс City Park оновлюється.

Для відвідувачів комплексу та поціновувачів мистецтва готова нова експозиція, яка привертає увагу контрастом кольорів та форм. Автор робіт – Павло Гриненко. Він працював над експозицією із 27 до 30 березня. 

Проєкт «Ентропія» не ставить за мету донести якість думки, натомість розповідає історію про життя стилю.

«Трансформації вуличної каліграфії в абстрактні композиції, що є наслідком метаморфози особистості, що рефлексує в просторі та вимірі кольору, крапок, ліній та площин. Ця історія про сумнівну рівновагу усіх елементів творчого процесу, симбіозу змін та розвитку особистості в контексті творення та руйнування, контексті мистецтва та вандалізму. Розповідь про перехід від інтуїтивного до усвідомленого сприйняття та спроби втечі назад. «Ентропія» – це дослідження візуальних зв'язків між творенням та знищенням у звичному нам розумінні. Як і природа позбавляє сенсу послідовність усього в глобальному просторі часу, але нагадує про його циклічність, ставлячи у противагу те, що все з'явилось унаслідок колапсу. Це свого роду спроба фіксації моменту впорядкованості думок та дій в художній практиці, виокремлення проміжної ланки. Заміна позбавленого сенсу написання свого імені на так само беззмістовний автоматичний живопис, обмежений ефемерним та мінливим відчуттям стилю. Це візуальний експеримент, що досліджує трансформації форм і кольору, їхній потік та зміни, життя і смерть ліній, циклічність та хаос, що зібрані і логічні у цьому моменті», – так описують нову серію робіт у вуличній галереї. 

«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)«Ентропія»: у луцькому «Сіті Парку» оновили вуличну галерею (фото)

Довідково: 

Слово «ентропія» має декілька значень. У філософії – це відхилення у поводженні значної частини людей. Форма соціальної патології, яка обумовлює світогляд, менталітет, ідеологему поведінки і державотворення. Водночас у фізиці – це величина, яка в спостережуваних явищах і процесах характеризує знецінювання (розсіювання) енергії, зумовлене перетворенням усіх її видів на теплову і рівномірним розподілом тепла між тілами (вирівнювання їхніх температур).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів