Поділитись:

У луцькому парку з'явилися нові графіті (фото)

Субота, 29 серпня 2020, 18:05

У луцькому City Park з'явилися нові графіті. Оновлений вигляд має галерея під відкритим небом 4/8 Gallery.

Незвичний арт під назвою «Eazyway emp» вийшов з-під балончика двох київських художників Sokewonder та Storaz.

"Митці розглядають простір метрополітену та процеси, що у ньому відбуваються, як сюжети для свого проекту в 4/8 Gallery. Вибіркові, раптово сфотографовані за один вечір сцени з нічного життя метро «Позняки», про яке звичайні люди не підозрюють, поєднуються між собою в стінах 4/8 Gallery, та демонструють неочевидні речі, що трансформуються в роботи живописно-графічного, ілюстративного характеру.", - розповідає луцький художник Андрій Присяжнюк

Процес створення, спосіб виконання експозиції в просторі 4/8 Gallery є експериментальним, та підкріплює ідею проекту, розділяючись на 2 етапи, - денний та нічний. Вдень створюється абстрактна частина проекту, - «тло», вночі - персонажі сюжетів.

"Цей соціальний проект не перестає мене дивувати своїми історіями створення, техніками нанесення картин та глибиною змісту зображень. Це надзвичайно цінно, що у нас на City Park в Луцьку є така галерея під відкритим небом! Кожного разу художники з різних міст та країн приїжджають до нас, щоб поділитись своєю історією пережитого, вони зображають свої емоці, страхи, фантазії та мрії. Ми ж своєю чергою можемо їх зрозуміти тільки так, як асоціюються вони з нашим досвідом", - розповідає координаторка рекреаційного простору City Park Христина Назар, і запрошує всіх подивитися нові незвичайні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів