Поділитись:

Кабмін затвердив умови організації азартних ігор

Четвер, 01 квітня 2021, 05:02
Кабмін затвердив умови організації азартних ігор

Уряд затвердив ліцензійні умови проведення азартних ігор.

Відповідну постанову уряд підтримав під час засідання 31 березня, - інформує "Суспільне".

"Метою прийняття постанови є затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг у сфері організації та проведення азартних ігор та встановлення вичерпного переліку документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з надання послуг у сфері організації та проведення азартних ігор, а також вичерпного переліку вимог, обов’язкових для виконання під час провадження зазначеної діяльності. Документ було розроблено Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей", — повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Він наголосив, що попри те, що в Україні ухвалено закон про гральний бізнес, його можливо повноцінно реалізувати "лише за умови створення системи нормативно правових актів, які б ефективно регулювали всі аспекти діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор, у тому числі і щодо постачання/надання програмного забезпечення для грального бізнесу".

"Створення правового поля для такої діяльності дозволить суб’єктам господарювання відкрито здійснювати діяльність, рекламувати свою діяльність, юридично закріплювати зобов’язання з контрагентами, отримати інші переваги законного провадження діяльності. Прозорий та врегульований порядок отримання ліцензії з надання послуг у сфері організації та проведення азартних ігор відкриє для ІТ-сфери можливість легальної співпраці та надасть доступ всім бажаючим до чесного ведення бізнесу в сфері азартних ігор", — заявив міністр.

Урядовці сподіваються, що ліцензування діяльності з надання послуг з розроблення програмного забезпечення принесе бюджету близько 6 мільйонів гривень щорічно, з розрахунку 20 ліцензій вартістю 300 тисяч гривень на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 березня 2024
18 березня 2024
28 лютого 2024
06 лютого 2024
23 січня 2024
16 січня 2024
13 листопада 2023
01 листопада 2023
22 вересня 2023
15 вересня 2023