Поділитись:

У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)

Вівторок, 16 лютого 2021, 12:00
У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)

У Луцьку підпільний гральний заклад, який днями «накрили» правоохоронці, відновив свою роботу. І його знову «накрили».

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, минулої середи,10 лютого, в одному зі спальних районів міста правоохоронці припинили роботу підпільного грального закладу. Дільничні офіцери за підтримки бійців роти поліції особливого призначення провели санкціонований обшук, в результаті якого вилучили з приміщення інтерактивного клубу близько 70 одиниці техніки: системні блоки, монітори, відеореєстратор, жорсткі диски тощо.

Проте це не зупинило зловмисників, і вже за декілька днів вони завезли у приміщення нову техніку, заклад був готовий приймати відвідувачів.

Дільничні офіцери, слідчі та патрульні цьому завадили. Під час нового обшуку вилучили: 13 моніторів, 12 системних блоків, жорсткі диски, флешки, відеореєстратори, клавіатури та мишки.

Результати обшуку приєднані до кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють осіб-організаторів протиправної діяльності. Їм загрожує від 170 до 680 тисяч гривень штрафу без права обіймати певні посади строком на рік.

У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)У Луцьку вдруге за тиждень закрили той самий гральний заклад (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів