Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 31 березня

Середа, 31 березня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 31 березня, найбільше читав про:

Про те, що помер найбільший луцький котик

У Луцькому зоопарку – значна втрата в колекції. Цю зиму не пережив найбільший котик – лев Нік. Тварина померла у віці, який відповідає глибокій старості короля звірів. Йому було 17 років. 

Як з'ясувалося, Нік помер ще наприкінці лютого, але директорці зоопарку Людмилі Денисенко було важко про це повідомляти. Журналісти ІА «Конкурент» поспілкувалися з нею і зібрали теплі спогади про лева Ніка із Луцька

Про гучну гулянку, яку влаштували вночі в адмінбудівлі

У приміщенні управління Держекоінспекції на вулиці Степана Бандери, 20, у Луцьку влаштували вечірку в нічний час. В одному з кабінетів голосно «співав» Юра Шатунов та працювала світломузика. У поліції повідомили, що виклик про порушення громадського порядку до них надійшов о 22:47. Патрульні одразу ж виїхали на місце, однак у приміщення їм двері не відкрили. Матеріали передали у Луцьке районне управління поліції, і їх розгляне дільничний. 

Згідно з розташуванням вікон, кабінет, з якого доносилися звуки дискотеки, належить начальнику державної екологічної інспекції на Волині Олександру Кралюку. Таких висновків дійшли журналісти ІА «Конкурент». Ми зверталися за коментарем до Олександра Кралюка, але протягом дня на телефонні дзвінки наших журналістів він не відповідав.

Про «господні букетики», які виготовляє лучанка

Сьогодні, 31 березня, у неї професійне свято – День флориста. Дівчина викладає дизайн і флористику в технічному фаховому коледжі ЛНТУ. Також вона – іконописиця та флористка Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря. Про те, чим живе, Наталка Табун розповідає надзвичайно щиро. Робить у монастирі усе безплатно, бо вважає, якщо Бог дав дар, то вона не може за це брати гроші.

Більше – у нашому матеріалі:

Церковна флористика: лучанка розповіла про квіти для Бога

Про «епідемію» наїздів на обмежувачі в центрі Луцька

Автомобілі наїжджають, люди перечіпляються. Обмежувачі руху, які встановили в центрі Луцька, заважають містянам нормально пересуватися. Водій, який щодня ставить своє авто на стоянці на Театральному майдані каже: щодня на бетонну перешкоду наїжджає 2-3 водії.  

У важливості бетонних півсфер кермувальники здебільшого не сумніваються, нарікають лише на їхній вигляд. Мовляв, обмежувачі візуально зливаються з бруківкою, від чого стають непомітними. ІА «Конкурент» вирішив дізнатися, чи планує щось виправляти місцева влада.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів