Поділитись:

Світломузика і Шатунов: скандальна дискотека у волинській екоінспекції була в кабінеті начальника

Середа, 31 березня 2021, 12:18
Світломузика і Шатунов: скандальна дискотека у волинській екоінспекції була в кабінеті начальника

Згідно з розташуванням вікон, кабінет, з якого напередодні вночі доносилися звуки дискотеки, належить начальнику державної екологічної інспекції на Волині Олександру Кралюку. Таких висновків дійшли журналісти ІА "Конкурент

Ідеться про гучні нічні гуляння після 22:00 на четвертому поверсі будинку на Степана Бандери, 20, де, власне, розміщена Державна екологічна інспекція у Волинській області. У кабінеті тривала вечірка з голосною російською музикою та світловим супроводом. На неї поскаржилися мешканці сусіднього житлового будинку. 

Ми зверталися за коментарем до Олександра Кралюка, але з самого ранку на телефонні дзвінки наших журналістів він не відповідає. 

У поліції ж кажуть, що виклик до них надійшов о 22:47. Патрульні одразу ж виїхали на місце, однак у приміщення їм двері не відкрили. Матеріали передали у Луцьке районне управління поліції, і їх розгляне дільничний. 

До слова, ще під час розмови із журналісткою ІА "Конкурент" 16 січня цього року в контексті розмови про низьку зарплатню працівників екоінспекції та факт корупції Олександр Кралюк сказав, що житиме у своєму кабінеті, бо комунальні послуги на зйомному житлі йому не по кишені. 

"Я особисто вже від зйомної квартири відмовився. Все, в мене вже не вистачає грошей. Коли я отримав платіжки за комунальні, я зрозумів, що я пролітаю. Буду жить в кабінеті в себе. Так, без варіантів. На цьому все – кіно закінчено. Комунальні все з'їдають", – сказав тоді начальник державної екологічної інспекції у Волинській області. 

Під час пізніших візитів за коментарями наші журналісти помічали у кабінеті Олександра Кралюка розкладне ліжко та спортивний інвентар. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів