Поділитись:

"Кампанія з вакцинації провалена і виправити її сьогодні буде дуже важко", - Ігор Поліщук

Середа, 31 березня 2021, 02:02

фото ілюстративне

В Україні кампанія з вакцинації проти COVID-19 провалена так само, як і підготовка до боротьби з епідемією.

Як розповів ІА Волинські Новини Луцький міський голова Ігор Поліщук, за темпом вакцинації проти коронавірусу Україна пасе задніх.

"Кампанія з вакцинації повністю провалена. Ми бачимо, що сьогодні Україна знаходиться далеко вкінці списку за кількістю вакцинованих людей. Я не буду давати оцінку вакцині CoviShield, яка на сьогодні є в Україні, тому що я не експерт з вакцинації чи лікар. Але навколо цього препарату створено такий інформаційний фон, що люди просто не хочуть вакцинуватися… Думаю, кампанія з вакцинації провалена і виправити її сьогодні буде дуже важко", – зазначив він.

Так само держава провалила кампанію з підготовки лікувальних закладів до епідемії коронавірусу.

"Усе, що ми отримали, – це допомога з киснем для тимчасового інфекційного госпіталю. Все інше придбане за кошти місцевого та обласного бюджетів, за рахунок благодійників і небайдужих людей. Зокрема, Луцька міська рада, Волинська обласна рада і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» забезпечили на сьогодні ту кількість ліжок, яка дозволяє людям не знаходитися в коридорах, так, як ми бачимо це в інших містах, не помирати вдома, коли швидка просто не приїжджає, тому що немає куди покласти людину… Ми знаємо, що, на превеликий жаль, такі ситуації непоодинокі в інших містах", – сказав Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів