Поділитись:

В Австрії невідомі напали на двох підлітків з України

Вівторок, 30 березня 2021, 03:24

фото ілюстративне

В австрійському місті Грац двоє братів з України через соцмережі домовилися зустрітися із незнайомцем, щоб продати одяг. Однак під час зустрічі на підлітків напали кілька озброєних людей.

Як повідомляє Heute, інцидент стався 28 березня, – передає "Суспільне".

Старший з них, якому виповнилося 17 років, дістав ножове поранення, його 15-річний брат отримав травми обличчя внаслідок побиття.

"Близько 16:15 двоє громадян України зустріли незнайомця. Потенційний покупець під приводом заманив обох в підземний перехід. Коли незнайомець приміряв куртку, чотири-п'ять осіб у масках підійшли до братів з обох боків підземного переходу. Один зі злочинців витягнув пістолет, погрожуючи 17-річному підлітку, і почав вимагати гроші, цінні речі й одяг, які він привіз із собою", – йдеться у повідомленні.

Старший брат почав чинити опір, що стало причиною бійки. Один зі злочинців у масці витягнув ніж та вдарив 17-річного підлітка ножем у верхню частину тіла. Коли йому на допомогу прийшов 15-річний брат, злочинці розбіглися в різні боки.

Хлопець дістав серйозне ножове поранення, внаслідок чого його шпиталізувати до міської лікарні. Травми молодшого брата виявились незначними. Як зазначає видання, розслідуванням справи займається Кримінальне відомство Граца.

У Міністерстві закордонних справ Суспільному повідомили, що пошуки нападників тривають.

"28 березня у місті Грац невідомі особи напали на двох українських підлітків 15 і 17 років, завдавши одному ножових поранень. Постраждалий громадянин був госпіталізований, нині йому надається медична допомога, загрози життю немає. Поліція Граца розпочала розслідування, розшукує нападників", – розповіли у пресслужбі міністерства.

У МЗС також додали, що справа перебуває на контролі українського посольства в Австрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів