Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 29 березня

Понеділок, 29 березня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 29 березня, найбільше читав про:

Про незвичний транспорт в Луцьку

На камери відеоспостереження «Центру безпеки міста Луцька» потрапила повітряна куля, яка летіла над вулицями старого міста.

Про "шумахерів", які ігнорують пристрої TruCam 

У Луцьку затримали водія «інфініті» та керманича «лексуса», які перевищили швидкість та не зупинялися на вимогу поліцейських. До слова, водій «лексуса» після зупинки поліцейськими ще двічі намагався поїхати з місця події.

Про хуліганів, які стріляли в центрі міста

Поліцейські знайшли молодиків, які влаштували стрілянину на Театральному майдані в Луцьку. Усі – жителі обласного центру. Їх доставили до Луцького районного управління, опитали та вилучили пістолет, по якому призначили відповідні експертизи.

Як і передбачали лучани, згодом з'явилося відео із вибаченнями "героїв".

Про Волинь і Волинщину

А Мінрегіон неприємно здивував українців – перекрутив назву Волині, назвавши її Волинщиною. Вже не вперше офіційні джерела неправильно вживають назву області: влітку минулого року в Офісі Президента Волинську область назвали Луцькою. Згодом назву регіону в заголовку та в тексті новини таки змінили на правильну.

Про переведення годинників

Сьогодні вночі в Україні перевели годинники на літній час. Журналісти ІА “Конкурент” запитали в лучан, як вони ставляться до щорічних змін у часі.

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів