Поділитись:

На «інфініті» і на «лексусі»: у Луцьку зловили двох водіїв, які «пролетіли» повз TruCam (фото)

Понеділок, 29 березня 2021, 11:00

У Луцьку затримали порушників, які перевищили швидкість та не зупинялися на вимогу поліцейських. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Вчора, 28 березня, під час вимірювання швидкості лазерним вимірювачем швидкості руху TruCam на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне) патрульні зафіксували перевищення швидкості автомобілем Infiniti QX70.

Керманич рухався у населеному пункті 99 км/год при дозволеній швидкості 50 км/год. Також він не виконав вимогу поліцейського про зупинку та поїхав у напрямку Луцька. Патрульні передали орієнтування іншим екіпажам, і водія виявили у Луцьку на вулиці Володимирській.

Цього ж дня вимірювачем швидкості руху TruCam патрульні зафіксували перевищення швидкості керманичем Lexus LX 570. Водій перевищив допустиму швидкість на автодорозі Н-17 (Луцьк — Радехів — Львів). Цей водій також не виконав вимогу про зупинку. Патрульні передали орієнтування іншим екіпажам, і керманича виявили на вулиці Львівській. Після зупинки він ще двічі намагався поїхати з місця події.

В обох випадках на водіїв патрульні склили адміністративні матеріали за ч.1 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину) та ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Невиконання вимог про зупинку тягне за собою накладення штрафу в розмірі дев’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів