Поділитись:

У "Старому Луцьку" встановлять камери відеоспостереження

П'ятниця, 26 березня 2021, 22:18
У «Старому Луцьку»  встановлять камери відеоспостереження

За дорученням міського голови розпочинають наступний етап розбудови системи "Безпечне місто Луцьк" – встановлять камери відеоспостереження в історико-культурному заповіднику "Старий Луцьк".

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради на сторінці у "Фейсбуці".

"Система відеоспостереження історичної частини міста межуватиме з Центральним парком культури та відпочинку імені Лесі Українки, річкою Стир та з вулицею Данила Галицького. Прокладання волоконно-оптичних ліній зв’язку відбуватиметься в землі, що є ефективнішим та надійнішим методом порівняно з повітряними лініями зв’язку", – йдеться у повідомленні.

У «Старому Луцьку»  встановлять камери відеоспостереження

Камери відеоспостереження будуть охоплювати Замок Любарта, Музей дзвонів, Домініканський монастир, Замковий Свято-Архангельський чоловічий монастир (Монастир бригідок), Свято-Покровська церква, Лютеранська кірха, Кафедральний костел Святих Апостолів Петра і Павла, Аптека-музей, площа біля Будинку архітектора Голованя.

У «Старому Луцьку»  встановлять камери відеоспостереження

"Дана необхідність виникла у зв’язку з подіями, які мали місце останнім часом, а саме: акти вандалізму біля «Будинку з химерами», численні надписи вандалів на мурах Замку Любарта та інших будівлях заповідника, регулярне підкидання сміття під мури Луцького замку недобросовісними мешканцями, засмічення території в вечірній час", – зазначає департамент.

Зокрема, Департамент Муніципальної Варти просить мешканців та небайдужих жителів історичної частини міста повідомити та надати фото місць, де найчастіше збирається молодь, розпиваючи спиртні напої, вчиняють хуліганські дії влаштовуючи дрифт на своїх автівках, чим порушують громадський порядок та спокій мешканців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024