Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 26 березня

П'ятниця, 26 березня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 26 березня, найбільше читав про:

Про те, що у Луцьку авто збило дітей на переході

Дорожньо-транспортна пригода трапилася зранку на вулиці Конякіна: автомобіль Skoda Octavia збив 15-річного хлопця і його молодшу сестру на пішохідному переході. Як повідомили очевидці, автомобіль навіть не загальмував, від удару юнак і дівчинка перелетіли через капот.  

У хлопця – травми ноги, садна на обличчі. Дівчинка нібито постраждала менше. Обох неповнолітніх забрала «швидка».

Про те, як у Луцьку підлітки побили чоловіка

У центрі міста четверо підлітків побили 38-річного чоловіка через те, що той зробив їм зауваження, що з колонок дітей гучно лунає російський реп. Деталі неприємної ситуації ІА «Конкурент» дізналося у постраждалого чоловіка. 

«Знаєте, гріх було не зробити зауваження. От я й сказав хлопцям, що вони ж не москалі, а волинські хлопці, і припустив, що люди навколо них, можливо, не хочуть це слухати», – зізнався він.

Хлопцям критика не сподобалася. Як наслідок – у чоловіка забої, розбита губа у кількох місцях. Він подав заяву у поліцію.

Про деталі вчорашніх ДТП за участю громадського транспорту

У поліції повідомили нові деталі аварії на Ківерцівській, де пасажирський автобус протаранив вантажівку. За кермом автобуса «Богдан» перебував 38-річний житель Луцького району. Водій не надав перевагу у русі та зіткнувся із вантажівкою під керуванням 45-річного лучанина.

Внаслідок автопригоди постраждало дев’ять пасажирів та водій маршрутного таксі. Одного постраждалого госпіталізували. Нагадаємо, всього у маршрутці перебувало 15 пасажирів. Раніше повідомляли, що у ДТП постраждало семеро людей

 

Вчорашню аварію за участю тролейбусів прокоментував директор ЛПЕ Володимир Пуц

«Два наших тролейбуси зіткнулися, бо не витримана була дистанція між ними. Сума збитків невелика. Водій допустив зіткнення, але пояснив, що не хотів порушувати графік руху», – зазначив він.

Ремонт тролейбусів буде проведений за кошти водія, який не дотримався дистанції.

Про «надзвичайності» тижня

Злочини, ДТП, пожежі, самогубства та нещасні випадки. Минулий тиждень був багатий на події зі світу криміналу, надзвичайні ситуації та трагічні випадки, які не залишили осторонь жодного волинянина.  

Всі ці події журналісти ІА «Конкурент» зібрали у новому випуску «Надзвичайностей».  

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів